Nyt kun olet jollakin tavoilla löytänyt tiesi mainiolle sivustollemme ja toivottavasti jopa päässyt jo lueskelemaan joitakin sen artikkeleista, saatat ehkä kaivata hieman taustatietoa siitä, mistä tämä sivusto kertoo, ketkä sen ovat perustaneet ja mitkä ovat olleet sen perustamisen motiivit. Muun muassa nämä ovat yksiä yleisimpiä kysymyksiä, joita meille on lukijoiltamme tullut. Juuri siksi olemmekin halunneet hieman raottaa salaisuuden verhoa ja luoda tämän artikkelin, jossa vastaamme usein kysyttyihin kysymyksiin niin, ettei lukijoidemme enää tarvitse pohdiskella vastauksia kysymyksiinsä, vaan he voivat lukea ne suoraan täältä.

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin

1. Mistä tämä sivusto kertoo?

  • Vastaus: Sivustomme kertoo internetistä, tietokoneista ja kaikkeen näihin liittyvästä. Olemme halunneet avartaa hieman sitä, mitä kaikkea internetin avulla on mahdollista tehdä, mihin kaikkeen sitä voi käyttää ja millä tavoin se voi helpottaa elämää huomattavasti. Sivustoltamme löytyy artikkeleita aivan jokaiselle, olit sitten diginatiivi tai digille aivan uusi tuttavuus.

2. Mitä varten tämä sivusto on perustettu?

  • Vastaus: Sivustomme tarkoituksena on jakaa tietokoneiden ja internetin ilosanomaa sekä kertoa niiden mahdollisuuksista. Haluamme, että jokainen suomalainen tietää, miten internetiä käytetään ja mihin kaikkeen sitä on mahdollista käyttää. Siksi olemmekin luoneet näitä informaatiopitoisia ja mielenkiintoisia artikkeleita, jotka opastavat jokaisen digin pariin kädestä pitäen ja tarjoavat aiheesta myös hieman syväluotaavampaa tietoa.

3. Ketkä tämän sivuston ovat perustaneet?

  • Vastaus: Sivustomme on perustanut ryhmä, johon kuuluu itse vasta vastikään tietokonetta käyttämään oppineita sekä heidän opettajiaan eli niitä, jotka ovat itsekin syntyneet digiaikakaudella. Yhteistyössä olemme saaneet aikaan tämän projektin, josta toivomme olevan iloa myös muille. Mikäli pidit sivustostamme ja sen artikkeleista, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä kertoaksesi siitä!